Tarieven 2018-03-16T14:56:10+00:00

Tarieven

Bij alle metingen zal vooraf een gesprek plaats vinden over de beoogde doelstellingen en het blessure verleden. Neem voor de fietsanalyse uw fiets mee (schoon!), en zorg dat u uw fietskleding, en vooral ook uw fietsschoenen mee heeft! Als uw plaatjes aan vervanging toe zijn dan graag nieuwe meenemen, en de oude plaatjes op de schoen laten zitten.

Maatadvies

Bij deze meting zal er op een pasfiets een dynamische meting gedaan worden bij een enkele snelheid en weerstand. Deze meting is vooral geschikt voor mensen die van plan zijn een (nieuwe)fiets aan te schaffen en een onafhankelijk advies willen over de afstelling en de frame dimensies. Afstelling van de schoen plaatjes worden niet mee genomen.
Duur: ± 90min
Kosten:  €105,-

Fietsbewegingsanalyse

Bij deze meting zullen er multidirectionele (3D) opnames gemaakt worden van de rijder bij verschillende snelheden op zijn eigen fiets. Waar mogelijk zal de fiets direct aangepast worden, of er zal  geadviseerd worden welke wijzigingen er plaats moeten vinden. Er zal extra aandacht uitgaan naar de asymmetrieën van de wielrenner. Deze meting is bedoeld voor iedereen die; regelmatig meer dan 100km fietst, blessures heeft, het gevoel heeft scheef te zitten, meer snelheid uit zijn fiets en zichzelf wil halen. Alle afstellingen worden meegenomen, ook de plaatjes onder de schoenen.

Duur: 100-150min
Kosten: €160,-  U krijgt 5euro korting als u via de site boekt!

2e fiets 50%

Als men 2 fietsen tegelijk laat meten dan zal hiervoor 50% van de kosten van een analyse in rekening gebracht worden.

Zooltjes van SIDAS: 55,-

Soms is het nodig om zooltjes aan te laten meten. Door de voet te corrigeren kan de optimale fiets- houding en beweging gecreëerd worden. Het betreft hier de thermoplastische zooltjes van SIDAS. Deze zijn ideaal zijn voor fietschoenen vanwege hun lage volume.

Fietsbewegingsanalyse op locatie

Het is in de periode van November t/m Januari mogelijk om fietsanalyses op locatie uit te laten voeren. Minimum aantal fietsanalyses is 3 (6-7uur) of 2 personen met 4 fietsen (5-6uur). Daarnaast moet er dan wel een verwarmde vrije ruimte beschikbaar zijn van minimaal 3x4meter en parkeergelegenheid. Maximale rijafstand vanaf Renkum zonder meerprijs is 150km voor een retour, daarboven zal 0,50ct per km in rekening gebracht worden. Dagen en tijden in overleg.

Controle

Veel mensen zijn na een keer al geholpen, maar men moet rekening houden met de gevolgen van fysieke en materiële veranderingen (zadel,stuur,schoenen), hierdoor moet de meting (deels) over gedaan worden. Voor jonge renners in de groei is het belangrijk meermalen terug te komen. Liefst 1á 2x/jaar.
Duur: Er zal vooraf in overleg met de klant een inschatting gemaakt worden.
Kosten: €80,-/uur

Intake en Onderzoek Fysiotherapie

Duur: 60min
Kosten:  €70,-

Zitting Fysiotherapie

Duur: 30min
Kosten:  €35,-

Vergoeding en betaling

Het is mogelijk om met PIN of contant te betalen. U krijgt een kwitantie mee.

*Hoogseizoen van Maart t/m Augustus.
**Laagseizoen van September t/m Februari

Testimonials

Om de kracht die je hebt om te zetten naar snelheid op de fiets is een professionele fietsmeting een voorwaarde. Gelukkig kan ik daarvoor bij Lucas terecht!
Nick Stopler, Nederlandskampioen, Baan, Puntenkoers, Elite, 2011. Nederlandskampioen 50km, 2012.
Ik heb vandaag een goede wedstrijd gereden in Elden en voelde me goed op mijn fiets zitten. Kan mijn krachten veel beter kwijt en van kramp heb ik nog niks gemerkt 🙂
Rafael Spier
Kennis, ervaring en precisie leidt tot perfectie. Dit heeft mij veel fiets plezier opgeleverd. Bedankt Lucas.
Jan Holleman
Afgelopen winter heb ik een fietsmeting bij jou gedaan net als een aantal ploegmaten heb ik de juiste afstelling gevonden op mijn BMC. Bij perfectie in de sport hoort dit zeker ook.
Peter Koning, Nederlandskampioen Tijdrijden beloften, 2012. 2e Eindklassement Olympia's Tour, 2013. 6e NK tijdrijden professionals, 2013
Lucas heeft mijn racefietsen optimaal afgesteld om kans op mogelijke blessure te minimaliseren en mijn prestaties te verbeteren. Bedankt voor de goede en betrouwbare metingen!
Oscar Riesebeek, Prof bij Roompot-Nederlandse loterij.